Bief droog deppen en met zout en peper insmeren. Snij de uit grof, Snij de paprika grof. snij de knoflook en gember zeer fijn doe de soja, suiker, vissaus, 1 theelepel knoflook, rijst azijn, sesamolie, tamarinde pasta, limoensap en de bruine suiker in een kom en meng dit goed. Bak Lees meer ...
Ui en gember klaarmaken: Pel de uien en snij ze in vieren. Schil de gember en snij in grove stukken. De ui en gember roosteren: Brand de ui en gember even aan boven een hoge vlam, of 5 minuten per kant onder de gril in de oven – totdat de ui en Lees meer ...
Kipfilet in stukjes snijden en gaan bakken met de peultjes, paprika. Daarna de ongezouten cashewnoten toevoegen. Voeg de kippenbouillon toe totdat de kip voor de helft onder staat. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe. Opdienen met mihoen en een vissaus.
Doe alle ingrediënten in een maatbeker. en roer het door elkaar. Dit als losse saus gebruiken bij mihoen voor vietnamese gerechten
Ui en de knoflook aanfruiten. gas op een lage stand zetten. Paprika, peultjes en de bosui toevoegen. Soja, trassie, gember,citroengras, rode peper, peper en zout erbij. palmsuiker erbij. Als laatste een beetje bouillon erbij totdat het een sausje wordt. Voeg de koriander toe. voeg de palmsuiker toe. Voeg naar smaak Lees meer ...