500 gram krieltjes
500 gram kousemant
Roti platen (liefst van het merk Kries)
3 EL surinaamse kerrie (toko)
500ml kippenbouillon
4 eieren
1 grote ui
3 tenen knoflook
50 ml natuurazijn
3 theelepes suiker
zout en peper naar smaak
scheutje Maggi

Snipper de ui en knoflook fijn.
Snij de kipfilet in blokjes.
Schil de krieltjes, maar spoel ze niet af!. We hebben het zetmeel nodig voor de bouillon.
Kook de krieltjes in een pan met zout water en een 1/2 eetlepel surinaamse kerrie.
Bak de ui en knoflook. Voeg daarna de kip toe en bak even aan. Doe daarna de kousebant er in en laat dit allemaal even bakken. Voeg de rest van de kerrie toe.
Gebruik voor het maken van de bouillon het water van de krieltjes.
Blus dan af met de azijn, bouillon en een scheutje maggi. Laat dit rustig sudderen.
Je zal zien dat het langzaam wat gaat binden.
Maak op smaak met zout en peper.
Kook de eieren.
En maak op het laatste de rotiplaten warm.